Kontakt

Na Kontaktoni


Disponojmë pjesët më të mira të makinave luksoze në Tiranë

Adresa

Rruga Dritan Hoxha,Pallati Hawai, Laprake Tirana, Albania

Telefoni

069 866 6655

EMAIL

info@autoluxury.al

Nëse keni paqartësi ju lutem na kontaktoni

Rreth Nesh

Shoqëria Autoluxury sh.p.k është një kompani private, themeluar në Tiranë më 23/09/2018, me formë ligjore “sh.p.k.” dhe me NIPT J62020005V.

Showroomi qëndror ndodhet ne Rrugën Dritan Hoxha, Pallatet Hawai Kulla II

We Use cookies to ensure that we give you the best experience on our website .if you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

OK, Got It
0